Гласајте за Историјску библиотеку...

претходна белешка:
Статистике за октобар

следећа белешка:
Нови изглед...

24 Jun 2010 18:17

WEB FEST је први регионални фестивал за избор најбољих веб пројеката и промоцију употребе Интернета код најширег круга људи. Састоји се од избора најбољих веб сајтова по категоријама као и од промотивно едукативних активности.

WEB FEST 2009 ће трајати два месеца дана месеца октобра и новембра, од 01.10 до 26.11.2009. Сви догађаји ће бити умрежени и доступни преко веб сајта фестивала www.wfest.org који ће бити промовисан широм региона.

Историјска библиотека се пријавила на овај конкурс још пре безмало годину дана, и тек сад је гласање почело.

Подржите Историјску библиотеку и гласајте за њу као за најбољи едукативни сајт на српском језику.

Све што треба да урадите јесте да се отворите налог за гласање на сајту Веб Феста, да одете у секцију образовних сајтова, нађете Библиотеку и гласате.

ВАЖНО: Сличица која се налази на Веб Фесту а која илуструје Историјску библиотеку је сличица нашег сајта какав је био пре промене имиџа — зеленосив. Ми већ око десет месеци имамо овај нови вриштеће црвени дизајн, писали смо да нам промене сличицу, и чекамо на одговор.

У међувремену, стоји стара сличица, тако да се не изненадите.

Сајт:
http://www.wfest.org/

Због промене начина вођења дневника, свe белешке унете пре 24. јуна 2010. су премештене, тако да датум ове белешке показује датум кад је белешка премештена, а не кад је унета. Реални датум ове белешке је 7. новембар 2009.

Уколико није наведено другачије, садржај ове странице је заштићен лиценцом Ауторство-Некомерцијално-Без прерада 3.0 Unported